The end + een nieuw begin

De laatste maanden ben ik overal mee bezig, behalve met mijn blog. Dit komt voornamelijk omdat ik me op andere plannen aan het richten ben. Uiteraard neem ik jullie hier ook graag in mee, dus hoog tijd om hier wat meer over te delen!

Festiv.nl

Zo’n twee jaar geleden besloot ik om van interieurstyling de lifestyle-kant op te gaan. Ik werd zwanger en merkte dat ik over zoveel meer onderwerpen foto’s wilde delen en wilde schrijven, dus maakte ik van mijn website een blog. Vooral tijdens en net na mijn zwangerschap zat ik vol inspiratie en was ik lekker aan het bloggen geslagen. Tot het moment dat we naar Londen gingen verhuizen. genoeg inspiratie voor mijn blog, dacht ik. Toch liep het een beetje anders.

Change of plans

Mijn blog is langzaamaan op een laag pitje komen te staan. In eerste instantie weet ik dit eerst nog aan mijn lage energiegehalte vanwege de verhuizing. Maar ook op het moment dat ik weer energie had en ons leven hier op de rit was, bleef het enthousiasme en de inspiratie uit. Ondanks dat ik bloggen nog steeds erg leuk vind, gaf het mij te weinig voldoening om alleen met mijn blog bezig te zijn. Zodoende ging ik op zoek naar hetgeen wat mij energie geeft en waar ik blij van word. Iets waar ik verder in wil groeien en waar ik ook anderen blij mee kan maken. Al snel ontstond het idee om me meer in fotografie te verdiepen. Heel eerlijk, ik ben niet iemand die van kinds af aan al onafscheidelijk was met haar camera. Met een vader die fervent hobbyfotograaf is, ben ik er mee opgegroeid en was de interesse er wel, maar mijn liefde voor fotografie is vooral de laatste tijd enorm gegroeid. Tel daar de mogelijkheid voor een fotografie opleiding bij op en het plan om hier volledig voor te gaan was geboren.

Fotografie

Ik ben ervan overtuigd dat het altijd goed is om je gevoel te volgen. En dat gevoel zegt dat ik energie moet steken in iets nieuws. Mijn doel is om als freelance fotograaf te gaan werken. Er komt een nieuwe (Engelse) website, gericht op fotografie maar mét een blog. Hierdoor kan ik inspiratie blijven delen, maar wordt dat niet het hoofdzaak. Natuurlijk neem ik jullie mee in dit proces: mijn zoektocht, mijn struggles, en vooral de leuke dingen die het (hopelijk) op gaat leveren. Dit doe ik, tot mijn nieuwe site up and running is, via Instagram onder de nieuwe naam: @byhedwig. Een naam die voor mijn gevoel beter past bij wat ik doe en ga doen.

Zodra mijn nieuwe site klaar is, blaas ik het kaarsje van Festiv.nl uit. Ik zou het onwijs tof vinden als jullie mij blijven volgen!

Liefs,
Hedwig