Een nieuwe print aan de muur

Dat ik van verandering hou is inmiddels wel bekend. De onrust in mij vind ik meestal heel fijn en het houdt mijn leven onvoorspelbaar en spannend. Maar het hoeven echt niet altijd life changing veranderingen te zijn, want ook van een kleine aanpassing kan ik blij worden. Onlangs heb ik met een kleine aanpassing de hoek bij de bank een beetje veranderd. Hoe ik dat heb gedaan? Dat lees en zie je in deze blog.

Onderstaand een terugblik op hoe het was:

De Andy Warhol print waar we veel plezier van hebben gehad. Ik vind ‘m nog steeds mooi, dus hij krijgt een ander plekje in huis.

Kleine verandering

Aangezien het niet haalbaar is om elke keer het complete interieur te veranderen, moet ik soms creatief zijn en bijvoorbeeld één nieuw item kopen, om vervolgens te gaan schuiven met de spullen die ik heb. Deze keer wilde ik graag een nieuwe print aan de muur. De Andy Warhol print vind ik nog steeds mooi, maar hij hing er alweer een jaar (dat is natuurlijk véél te lang;)), dus het werd tijd voor iets nieuws. Overigens had ik ook best wat anders aan de muur willen hebben, maar we hebben muurverwarming. Heel fijn zo’n knuffelmuur, maar dat betekent wel dat er niet in de muur geboord kan worden. We zijn dus gebonden aan een lijst, omdat we dit als enige op kunnen hangen.

Keuzes

Bijkomend voordeel is dat de keuze daardoor wordt beperkt. Maar goed, zelfs in prints en poster land is de keuze nog steeds reuze. En voor een twijfelkont als ik blijft het dan alsnog een lastig verhaal. Eigenlijk moet ik er gewoon tegenaan lopen, want als ik op zoek ga heb ik waarschijnlijk volgend jaar nog niks gevonden. En laat dat nou precies zijn wat er gebeurde!

VisseVasse

Ik had de prints van VisseVasse al eerder gezien. Door de pastelkleuren en stijl was ik meteen enthousiast en kwam deze print op mijn inmiddels veel te lange wishlist te staan. En terwijl ik een rondje op het showUp event liep, viel mijn oog dan ook snel op de VisseVasse stand. Nadat ik een tijdje met de PR dame had staan praten, liet ik mijn kaartje achter en liep ik verder met nog meer enthousiasme over dit merk dan daarvoor.

De nieuwe print

Een paar weken na het event, kreeg ik een mailtje van VisseVasse met de vraag of ik een print wilde uitzoeken. Zomaar, als cadeautje. Uuuh, ja! Ik moest mijn vriend nog wel even overtuigen, want die was nog niet helemaal gecharmeerd van de typerende pasteltinten. Uiteindelijk viel de keuze op de print met de fiets.

Post

En toen viel de poster eindelijk op de deurmat. Zo blij als een kind ging ik meteen aan de slag om ‘m op te hangen. Eenmaal bezig ben ik meteen ook maar met wat accessoires gaan schuiven. Een klein verschil, maar ik ben blij met het resultaat! De print staat ook heel mooi bij onze muur. Hij is wel wat kleiner dan zijn voorganger, maar ik moet zeggen dat ik dit formaat ook prima vind passen.

Print

Mini make-over woonkamer

Mini make-over woonkamer

Print

Slaapkamer make-over

Een tijdje terug hebben we trouwens een wat grotere make-over gedaan. Ook hier zie je dat er helemaal niet zoveel nodig is om de kamer een andere look te geven. Als je benieuwd bent naar de slaapkamer make-over, dan kun je die hier bekijken.

 

Wat wil jij graag veranderen bij jou thuis?