Het experimenten lab van IKEA – perspresentatie van de nieuwe collectie

Vorige week bezocht ik de presentatie van de nieuwe Ikea collectie in het toffe LAB-44 in Zaandam. De insteek van het event? De ruimte geven en het faciliteren van veranderingen in je leefruimte. Het traditionele bankhangen en aan tafel eten schijnt toch best wel veranderd te zijn. Ruimtes worden anders en meer multifunctioneel gebruikt en daar speelt Ikea op in. Ook speelt duurzaamheid een belangrijke rol, iets waar ik een groot voorstander van ben!

We werden verwelkomd met een interessant drankje:).

Aan planten geen gebrek. Gelukkig maar, want ik hou van de urban jungle trend!

We kregen ook een preview van de gave samenwerking met Hay en Piet Hein Eek. Hele mooie producten waarvan ik verwacht dat ze als broodjes over de toonbank zullen gaan.

Leuk feitje trouwens: wist je dat acht op de tien mensen wereldwijd iets van Ikea in huis heeft staan? Ongelofelijk hè?

We sloten de middag af met een bijzonder relax momentje waar we meteen ook wat CO2 konden doneren. Dit werd beloond met een algencocktail. Ik zal jullie de technische details besparen, maar het was een leuke ervaring:). Het hele event was trouwens ‘groen’. Niet alleen door de urban jungle trend die je blijft zien, maar ook door alle groene energie die werd gebruikt. Goed bezig Ikea!