We hebben de sleutel!

Wo 14 maart

Aangezien Roeland praktisch om de hoek van ons tijdelijke huis werkt (dat wordt wennen straks voor hem als we verder weg gaan wonen) maken we van de gelegenheid gebruik om af en toe samen te lunchen. Zo fijn en gezellig dat dat kan! Zeker omdat ik nu best veel (met Kyra) thuis ben, is het heel leuk om overdag iets af te spreken. We halen vandaag lunch bij de Sainsburry’s en gaan vervolgens een stuk wandelen. We lopen door onze favoriete straatjes in Kensington (prachtige buurt en prachtige huizen!) en nu we toch in de buurt zijn, lopen we meteen even langs ons oude huis. Hier woonden we een paar jaar geleden, toen we 8 maanden in Londen zaten. Leuk om het weer terug te zien.

Journal week 3Achter dit raam was onze woonkamer:). 

Journal week 3De straat bij ons oude huis om de hoek.

Journal week 3De prachtige Londense straten.

Na de wandeling doe ik boodschappen en gaan we naar huis. De rest van de dag doe ik weinig bijzonders. Een beetje werken en ondertussen afgeleid worden door 100 andere dingen;).

Do 15 maart en vrij 16 maart

Deze dagen heb ik wat minder energie. Ik besluit om rustig aan te doen en op Pinterest en Instagram rond te neuzen. Nog meer inspiratie opdoen voor ons nieuwe huis. Oh wat ben ik toch benieuwd hoe het straks is als alle spullen er staan. Ik heb al veel leuke ideeën voor het huis, dus je begrijpt dat ik niet kan wachten om bezig te gaan!

’s Middags schiet ik nog wat foto’s en maak ik de teksten voor LIEFKE helemaal af. Kyra is helemaal in haar element en poseert maar al te graag voor de camera:).

Za 17 maart

Vandaag is de dag dat we de sleutel van ons nieuwe huis krijgen! Maar eerst hebben we een koude tocht voor de boeg. Ik was veel te ambitieus toen ik dacht dat een panty met warme jurk wel voldoende zou zijn. De jurk is inderdaad warm genoeg, maar die panty, holy moly wat is het koud!

We komen iets te vroeg aan, dus we glippen met onze ‘tea to go’ een bouwmarkt binnen om op te warmen. Kan ik meteen even kijken wat ze hier allemaal hebben voor onze DIY projecten. Even later lopen we richting het huis en worden we opgewacht door de ‘clerk’ die een grondige check doet. Wat is het heerlijk om hier weer te zijn! Tegenvaller is wel dat het huis helemaal schoon zou worden opgeleverd, helaas is dit niet het geval. Maar goed, die klus moeten we volgende week zelf maar klaren. Na wat dingen te hebben opgemeten en Kyra ongeveer 80 rondjes door het huis heeft gekropen, is het tijd om naar Ikea te gaan. We hebben twee kledingkasten nodig en aangezien kasten best duur zijn, kiezen voor twee kasten van Zweedse afkomst;). Overigens kopen we uiteindelijk iets meer dan alleen twee kasten;).

Journal week 3We hebben ‘m! Kyra is helemaal in haar element. 

Zo 18 maart

Vandaag wordt onze IKEA bestelling al bezorgd. Tussen 7:00 en 13:00 uur komen ze langs, dus Roeland vertrekt in alle vroegte naar ons nieuwe huis. Hij zou alleen even gaan om de pakketten te ontvangen, maar uiteindelijk is hij daar de hele dag bezig om alvast een en ander op te ruimen en in elkaar te zetten. Ik blijf de hele dag bij Kyra. Man man wat is ze weer actief vandaag. Hoe komt ze toch aan zoveel energie;)? Nadat we ’s avonds Kyra in bad hebben gedaan en naar bed hebben gebracht, ploffen we op de bank en gaan we film kijken.

Ma 19 maart

Vandaag maak ik een begin aan mijn journal van deze week. Mijn voornemen was om het elke dag een beetje bij te houden, maar dit lukt nog niet helemaal, oepsie. Verder heb ik lekker veel quality time met Kyra. Ze is zo lief aan het spelen steeds, ik moet me inhouden om haar niet te hele dag te knuffelen en kusjes te geven.

’s Avonds ben ik home alone en kijk ik Nederlands programma’s terug, onder het genot van chocola:).

Di 20 maart

Ik begin de ochtend met de plantjes. Helaas doen ze het nog niet allemaal goed. Ik gooi een Sansevieria weg, omdat er weinig meer van over is en ik knip de dode bladeren uit de Yucca, in de hoop dat de nieuwe bladeren weer wat opknappen. Zo jammer dat ik al zoveel weg heb moeten doen. Binnenkort maar eens op pad voor wat nieuwe planten.

’s Middags maak ik deze blog af, gaan we boodschappen doen en lekker een frisse neus halen. Oh en ik bestel wat items van de nieuwe WOWN! collectie. Stephanie, die ik via Instagram ken, is zo lief om het naar me op te sturen. Ik ben zo blij als een kind, want ondanks dat ik in Londen zit, krijg ik toch wat leuke dingen van deze collectie in huis. Wat moet ik toch zonder mijn Insta vriendjes:)!

Journal week 3

Het was een leuke week waarin ik veel voor het nieuwe huis bezig ben geweest. Jeetje wat is er toch veel keus. Dit maakt me ook wel onrustig, maar ik ga wachten tot we maandag gaan verhuizen en alles op zijn plek staat. Dan zie ik wel weer wat we nog nodig hebben. We hebben inmiddels al behoorlijk wat nieuwe dingen aangeschaft, waar zit mijn rem;)?

Gelukkig went het steeds meer om hier te wonen. Helemaal nu ik een gericht doel heb (daarover later meer), vind ik het leuker om hier te zijn en dingen te ondernemen. Overall gezien gaat het dus eigenlijk best heel goed.

Tot volgende week!

Liefs, Hedwig

Lees hier al mijn Londen journals.

In mijn wekelijkse journal geef ik een kijkje in ons Londense leven. Van foto’s met mijn camera en snapshots met telefoon tot verhalen over mijn belevenissen als Dutchie in Londen.