Hotspot Amsterdam – Betty Blue
Thee, taart en lunch

Eigenlijk heb ik een grote zwak voor de onontdekte hotspots. Plekken die je nog overal voorbij ziet komen. Daarom wissel ik zo nu en dan af met bekende plekken en minder bekende plekken.

Zo kwam ik vorige week op een voor mij nog onbekende plek terecht. Samen met Melle van Thank God It Is Monday, die dit tentje had gespot, ging ik voor een theetje naar Betty Blue in Amsterdam. In hartje centrum, waar ik eigenlijk niet vaak kom om toeristen te mijden, zit dit bijzonder leuke plekje. Ze hebben er heerlijke thee, de lekkerste taartjes en een onwijs leuke inrichting. Ja hoor, helemaal goed voor mij. En waar ik nog netjes met alleen een thee begon, kon ik me bij de tweede ronde thee toch niet inhouden en ging ik voor een overheerlijke lemoncake. Overigens was er zoveel keus en leek alles even lekker, waardoor ik ongeveer een kwartier voor de vitrine heb staan twijfelen. Eenmaal besteld had ik zeker geen spijt van mijn keuze. Maar man man, ik kreeg zo’n groot stuk dat het een uitdaging was om het complete stuk naar binnen te werken. Uiteindelijk is dit niet gelukt, maar ik ben heel ver gekomen, al zeg ik het zelf;).

Dit vond ik zo’n tof plaatje! En moet je die vitrine eens zien, too much cake to handle, echt!


 

Dit heerlijke plekje was al bezet toen we binnenkwamen. Maar toen de persoon die hier zat eindelijk opstond, hebben we deze bank natuurlijk meteen geclaimd:).

Zie mij even blij zijn hier:)


Er was teveel lekkers om alles te kunnen proberen, maar kijk even hoe overheerlijk deze Rocky Road eruit ziet!Al met al is dit een hele toffe plek om naartoe te gaan, zeker een aanrader!

Wat is jouw favorieten hotspot? Heb je leuke tips? Wie weet komt jouw tip dan binnenkort in de ‘Hotspot’ rubriek:)!