Inmiddels is onze dochter Kyra alweer 7 weken oud en dus wordt het hoog tijd om haar geboortekaartje aan jullie te showen!

Al ruim voor de geboorte van Kyra was ik bezig om online inspiratie op te doen voor mooie geboortekaartjes. En jeetje wat vond ik het lastig, want net als met alle andere babyproducten is hierin ontzettend veel keus. Om het wat overzichtelijker te maken ben ik eerst op zoek gegaan naar een website met geboortekaartjes die ons het meeste aanspraken. Zo kwam ik uiteindelijk bij Lief, Leuk & Eigen terecht, en daar was het al vrij snel liefde op het eerste gezicht met het kaartje!

Met dit kaartje als perfect uitgangspunt wilden we die van ons nog wat laten customizen, zodat het echt een uniek kaartje zou worden dat helemaal bij ons past. En wat ben ik ontzettend blij dat we de keuze voor Lief, Leuk & Eigen gemaakt hadden, want wat een geduld hebben ze met mij gehad en wat een prachtig resultaat hebben ze geleverd! Na veel heen en weer mailen en bellen, was het kaartje uiteindelijk helemaal perfect naar onze wens. Elise heeft zo goed meegedacht wat ik echt ontzettend fijn vond. En mede dankzij haar kon het kaartje mooi op tijd verstuurd worden.

En ik zou Hedwig niet zijn als alles tot in detail mooi gematcht was;). Gelukkig was ook dit mogelijk. Alles werd tot in de puntjes verzorgd met mooie sluitstickers en adresstickers die perfect bij het design pasten. Om het geheel extra feestelijk te maken, voegden we confetti toe van Dreamkey Design (lees hier het interview over deze shop in de Toffe Webshop rubriek).

De mooie kraft envelop, adressticker en sluitsticker maakten het helemaal af.

Wat waren we ontzettend blij met het resultaat. Het kaartje staat nog steeds trots te shinen in ons huis en zal nog heel lang blijven staan!

Bedankt Lief, Leuk & Eigen voor dit prachtige geboortekaartje!