Binnenkijker: Styled by Sabine

Vandaag deel ik een binnenkijker in het prachtige huis van Instagram buddy Sabine. Ze woont samen met haar vriend en haar fotogenieke katten en hond in een lief klein dorpje vlak bij Amsterdam. Een jaar geleden verruilden ze de drukke stad voor het pittoreske dorpje Broek in Waterland.

Afgelopen vrijdag ging ik gezellig bij Sabine op bezoek. Hoera voor navigatie, want anders had ik het waarschijnlijk nooit gevonden;). Na wat gezellige kopjes thee, kon ik het niet laten om wat plaatjes te schieten van dit mooie huis. En natuurlijk wil ik dit graag met jullie delen.

Urban jungle

Sabine is een echte plantenkenner en ze heeft een flinke verzameling groen in huis. Ik ben dan ook niet de enige die haar weet te vinden als het om advies over planten gaat, want het is niet altijd makkelijk om zoveel planten te onderhouden. Maar, zoals je kunt zien heeft Sabine magische groene vingers en is ze een kei in het verzorgen van haar groene mini oerwoud. Het is een mix van gekochte en gekregen planten. Het gebeurt namelijk weleens dat planten die bijna niet meer te redden zijn, uiteindelijk in het plantenasiel van Sabine belanden;). Vaak lukt het haar dan ook nog om ze weer helemaal op te laten bloeien.

Binnenkijker Styled by SabineDeze beauty maakt het plaatje helemaal af, past perfect in het interieur;).

Ik wil ook een baby bananenplantje, zo lief!

Famous hond Charlie mag natuurlijk niet ontbreken in deze binnenkijker. Hij heeft zelfs een goed lopend eigen Instagram account. Je vindt ‘m hier

Letterbak

De letterbak is een grote hit op Instagram. Dat snap ik ook wel, want hij is heel leuk om te stylen. Je kunt ‘m elke keer weer een andere look geven en dat is dan ook precies wat Sabine vaak doet. Overigens wordt er niet alleen geschoven met de items in de letterbak. Het gebeurt regelmatig dat spullen in de woonkamer weer een ander plekje in huis krijgen. Een herkenbare en leuke bezigheid:).

Eethoek

Wat een heerlijke hoek is dit. Ik ben ook echt fan van het kleed dat er ligt. Dit geeft meteen zo veel sfeer aan je huis. Ik kreeg hier trouwens ook inspiratie om eens wat anders op onze eettafel te zetten. Ik maak het mezelf wel heel makkelijk met alleen een plant, maar ik zou er wel wat meer mee kunnen doen.

Slaapkamer

Last but not least mocht ik ook nog even een kijkje in de slaapkamer nemen. Zeker de moeite waard voor een paar kiekjes. Ook hier zie je weer veel planten. En dat kan ook heel goed op slaapkamer, het is zelfs heel gezond!

Hou jij ook zo van planten in huis?

Check hier het Instagram account van Sabine. 


Kijk hier voor meer binnenkijkers.