Oké, ik geef meteen toe dat ik ietwat aan de late kant ben met de Kerstdecoratie in huis. Ik ben blijkbaar niet iemand die voor Sinterklaas het huis al in de Kerstsferen heeft gebracht. Misschien omdat ik altijd even goed moet zoeken tussen al het aanbod en rustig wil bekijken wat het wordt. Tja dat duurt bij mij altijd wel even. Maar als het huis dan eenmaal Kerstproof is, ben ik er altijd heel blij mee! Vooral ’s avonds vind ik het echt gezellig.

Dit keer werd ik overigens geïnspireerd door de shoot die ik samen met Yfke voor LIEFKE magazine deed, we hielden het klein en simpel. En eigenlijk vond ik dat zó mooi dat ik ook wilde proberen om met relatief weinig een mooie en subtiele Kerstsfeer te creëren.

En hier het eindresultaat met cadeautjes onder de boom, zó leuk!

De Kerstballen in de glazen box kocht ik bij Sissy Boy. Elk jaar verzamel ik een paar mooie Kerstballen, en over een paar jaar kan ik een mooie grote boom vullen met allemaal bijzondere en verschillende Kerstballen.

Om inspiratie op te doen is Pinterest echt mijn grootste vriend. Hieronder 2 van mijn favoriete plaatjes. Scandinavisch en minimalistisch, ik hou ervan en volgend jaar ga ik eens op zoek naar wat meer decoratie in deze stijl.

Hoe heb jij de Kerst in huis gehaald?