vt wonen&design beurs 2017

Afgelopen vrijdagavond stond ik samen met blogvriendinnen Mirjam en Annelies midden in de enorme hal vol wooninspiratie bij de vt wonen&design beurs. In de overweldigend grote ruimte wisten we in eerste instantie even niet waar we moesten beginnen. Na een klein rondje lopen was het dan ook snel tijd om wat te eten (what else is new;)), zodat we met nieuwe energie weer door konden. Het was een kwestie van zoeken naar de stands en merken die op ons lijstje stonden (we hebben ongetwijfeld lang niet alles gezien). Gezien de drukte en het feit dat het al donker was, was het een flinke uitdaging om mooie foto’s te maken. Maar toch wil ik de plaatjes díe ik heb gemaakt wel even met jullie delen.

Het wordt inmiddels bijna vaste prik: poseren met Annelies en Mirjam.
Kijk even hoe goed onze outfits matchten, bijna alsof we het hadden afgesproken. Topfotograaf trouwens, die man van Annelies;). 

Flexa trendkleur 2018: Heart Wood

We begonnen ons rondje bij de Flexa stand. De stand stond helemaal in het teken van dé Flexa trendkleur van 2018: Heart Wood. Ondanks dat je de kleur inmiddels veel voorbij ziet komen, vond ik ‘m hier heel mooi gestyled door Souraya van Binti Home. Ze heeft een hele mooie en herkenbare stijl en ook al hou ik niet echt van paars, ik vond het hier toch wel erg goed passen.

WOWN!

Ik had het al via Instagram voorbij zien komen, maar in het echt zag het nieuwe woonmerk WOWN! er heel tof uit! Het merk is gecreëerd door een aantal creatieve geesten en influencers die de handen ineen hebben geslagen om hun grote droom waar te maken. Stylistes &SUUS, Binti Home en Zilverblauw hebben dan ook iets heel moois neergezet. Heel leuk om tijdens de VT wonen beurs alvast een voorproefje te krijgen.

Bovenstaande preview uit de WOWN! collectie is van &Suus

Bovenstaande preview uit de WOWN! collectie is van Binti Home

vtwonen huis

Uiteraard moesten we ook een bezoekje brengen aan het vtwonen huis. En met ons nog vele anderen;). Het jaarlijkse pareltje op de beurs was dan ook vooral erg druk. Heel vernieuwend vond ik het eigenlijk niet, maar hieronder een paar plaatjes van de hoekjes die ik wel mooi vond.


Volgend jaar weer?

Wat doe je als er een bordje staat met ‘niet betreden’? Juist, het bordje weghalen omdat hij niet op de foto past. Bedankt voor deze actiefoto Mirjam;).


Al met al was het een gezellige avond met de nodige wooninspiratie. Wie weet ben ik volgend jaar weer van de partij!

Ben jij ook naar de beurs geweest? Wat waren jouw favoriete stands en merken?