Dat gevoel wat je als kind hebt als je bijna jarig bent, als je favoriete item bij de kassa opeens veel goedkoper blijkt te zijn en dát doen waar je gelukkig van wordt. Dát is FESTIV!

Hé, dat klinkt goed!
Yes! Als ondernemer wil ik je laten zien dat álles mogelijk is. Dat begint met FESTIV bij lifestyle en interieur, maar het gaat tegelijkertijd verder dan mooie spullen en het perfecte plaatje. Het gaat om jouw persoonlijkheid, mogelijkheden zien en het volgen van je intuïtie. Dát doen wat jou blij maakt!

Dan ben ik wel benieuwd, waar word jij blij van?
Net zo lang zoeken naar dat perfécte item, andere mensen inspireren met mijn verhalen, mogelijkheden zien waar iemand zelf niet aan had gedacht, mijn hoofd leegmaken tijdens een wandeling met mijn dochtertje, het complete plaatje in mijn hoofd verwezelijken en - misschien wel het belangrijkste - vrijheid. FESTIV geeft mij de vrijheid om te doen waar ik blij van word. 

Wat een enthousiasme! Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Het zal je verbazen. Maar naast mooie foto’s - zei iemand Pinterest? - beurzen, hotspots, huizen en winkels zijn het ook vooral mensen die me inspireren. Ik word heel enthousiast als iemand vertelt over zijn of haar passie, dromen en wensen. Het is de kunst om dat met je leven te verweven.

Interview: Melle van ThankGodItIsMonday

 

Hoogtepunten 2017