Verlof en babywasjes

En toen tikte ik alweer bijna de 37 weken aan. Terwijl ik dit aan het typen ben, draait op de achtergrond de wasmachine op volle toeren. Afgelopen maandag is mijn verlof namelijk begonnen, en hiermee lijkt ook meteen mijn nesteldrang naar een niveautje fanatieker te zijn gegaan:).

Mijn buik bij 36 weken

Sinds wanneer vind ik wassen niet meer erg? Ha, normaal gesproken doe ik aardig wat in huis, maar de was laat ik altijd met veel plezier over aan vriendlief. Hij vindt het namelijk helemaal niet erg om te doen (hoera!). Maar die inimini babywasjes, ik moet toegeven dat ik stiekem zelfs een beetje geniet van al die frisgewassen babykleertjes aan de waslijn. Dus, nog een volle wasmand te gaan en dan ligt en hangt alles weer schoon en netjes in de kast.

Roze en witte wasjes

Verder hebben we gisteren een liggings echo gehad. Madame ligt lekker en heeft genoeg ruimte om nog een beetje te bewegen, dus ze voelt zich volgens mij niet genoodzaakt om in te dalen. Prima hoor, van mij mag ze nog even lekker blijven zitten. Alles ziet er gelukkig goed uit, dus ik ga fit mijn verlof in.

Nu ik vrij ben, heb ik even een paar dagen nodig om in een ontspannen flow te komen. Ik heb wat leuke dingen gepland, geniet van de vrijheid, ga nog lekker sporten en verder neem ik natuurlijk voldoende rust. Even omschakelen voor mij, maar het begint me nu aardig te lukken. Daarnaast ga ik wat blogs vooruit plannen, maar niet meer dan waar ik zin in of energie voor heb. Het kan dus zijn dat er de komende tijd iets minder blogs online komen, maar uiteraard hoop ik dit een aantal weken na de bevalling weer op te pakken!

In mijn vorige blog had ik het trouwens over de keuze voor een thuisbevalling of ziekenhuisbevalling. En wow wat heb ik daar ontzettend veel reacties op gekregen! Heel mooi om te zien dat hoeveel ervaringen, tips en adviezen jullie wilden delen. Bedankt daarvoor! Ik houd vooralsnog beide opties nog open. Vandaag ga ik de vluchtkoffer maar eens klaarzetten. Vanaf maandag mag ze officieel ook thuis geboren worden, weer een mijlpaal!

Zometeen ga ik weer heerlijk bootcampen en daarna nestel ik me lekker met een tijdschrift in onze nieuwe hangmat:).